O nas

O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno z imenom S – DESIGN STUDIO d.o.o. leta 1990. Takrat je bila osnovna dejavnost podjetja projektiranje, gradbeni inženiring ter nadzor nad izvedbo manjših in srednje velikih projektov s področja gradbeništva. Leta 2014 se je podjetje preimenovalo v S – DESIGN d.o.o. in svoji ponudbi dodalo še izvedbo gradbenih del, kar postaja vse bolj primarna dejavnost.

Podjetje danes razpolaga z lastno gradbeno mehanizacijo, prevoznimi sredstvi in ostalo opremo potrebno za kvalitetno izvedbo vseh vrst gradbenih del.  Največ projektov je bilo izvedenih iz področja nizkih gradenj kot so gradnja cest, zunanjih ureditev, parkirišč, sanacij plazov in izvedbe podpornih zidov. Izvedeno pa je bilo prav tako precej sanacij stanovanjskih objektov ter energetskih sanacij. Podjetje lahko zainteresiranim investitorjem ponudi celovito izvedbo gradbenih del od načrtovanja, ocene vrednosti projekta ter končne izvedbe.

Največjo prednost podjetja nedvomno predstavlja visoka strokovnost zaposlenih, pridobljena skozi vrsto kvalitetno izvedenih projektov.